Безкръвна операция на херния

Адрес: МЦ Ориндж – ул. „109-та“ 19, 1343 ж.к. Люлин 1, София

Телефон: 0700 14 150

Е-мейл: rosentushev@gmail.com

Какво е херния и кога трябва да взема мерки?

Херния се получава, когато на коремната стена се образува слаба зона, която се разкъсва. Вътрешният слой на коремната стена бива избутан навън и това може да доведе до излизането на част от органи от коремната кухина навън. Появи ли се дискомфорт и/или мека подутина в областта на корема или слабините, придружено със засилваща се при физически усилия болка, е необходимо да се прегледате при квалифициран хирург.

 

Защо лапароскопска операция?

Лапароскопската операция или т.н. “безкръвна операция” стана популярна, поради по-малката следоперативна болка, по-бързото възстановяване и по-малкия шанс за усложнения. Освен това, тъй като манипулацията се извършва с помощта на камера, има възможност да се огледа по-обстойно засегнатото място и евентуално да се открият други, скрити проблеми. По този начин може да се открие и друга херния, за която да се вземат навременни мерки.

 

Какво е усещането при подобна операция?

Операцията се извършва под обща упойка и няма да усетите никаква болка.

 

Какво следва след операцията?

В зависимост от вашето състояние, може да бъдете изписан от болницата още на същия или на следващия ден. Следоперативната болка е много по-малка, отколкото при традиционните операции, а единствените следи, които ще останат по вашето тяло, са няколко съвсем малки драскотини.

Защо да изберете Д-р Росен Тушев?

Д-р Росен Тушев е специалист с над 12-годишен опит в безкръвната хирургия на всички видове хернии. Извършва над 300 лапароскопски операции годишно на различни видове хернии, като по настоящем е ръководител на специализирания Вита Херния Център.

Ако осъзнавате, че вашето здраве е най-важно, или ако имате каквито и да било въпроси и притеснения, изпрате запитване или се обадете веднага на посочения телефон, не отлагайте!

Tel.: (02) 965 5711

E-mail: rosentushev@gmail.com

С богатия си опит и професионален подход  Д-р Тушев ще ви излекува от следните видове хернии:

Още по темата