Преглед и консултация

MG 8043

Преглед в МЦ Ориндж

  • Херния на предната коремна стена
  • Хиатална херния и рефлукс
  • Заболявания на жлъчния мехур
  • Заболявания на стомаха
  • Заболявания на дебелото черво
  • Пациeнти с болестно затлъстяване и диабет тип 2
  • Хемороиди, фистули и фисури на ануса
  • Киста на опашката
  • Контрол на теглото

Безкръвни операции при всички видове хернии

DSCF3140 1

Херния се получава, когато на коремната стена се образува слаба зона, която се разкъсва. Вътрешният слой на коремната стена бива избутан навън и това може да доведе до излизането на част от органи от коремната кухина навън.

Диагностична лапароскопия

DSCF3121

Лапароскопът е телескоп, създаден за медицинска употреба, свързан към светлина с висок интензитет и монитор с висока резолюция. Хирургът може да огледа коремната ви кухина, като постави куха тръбичка и през нея прокара лапароскопа. Именно по този начин лекарят може да огледа внимателно коремната ви кухина и да открие евентуалния проблем.

Безкръвна хирургия при болести на дебелото черво

DSCF3129

Дебелото черво е важна част от човешкия организам, която за жалост страда от редица заболявания, някои от които могат да направят дори най-простите действия болезни и неприятни, дори непосилни. Ако не се обърне внимание навреме и не се оперират тези заболявания, може да се усложнят и да станат много по-опасни и трудни за лечение.

Безкръвно лечение при болести на стомаха

DSCF3058

Стомахът е орган, познат на всички, и правилната му работа е много важна част от нашето здраве. Както много други органи, стомахът може да развие различни тумори, както и рак, който ако не се оперира на време, може да има трагичен край.

Безкръвни операции при болести на жлъчния мехур

DSCF3069 7b8f37dff5a9855feeaa84397fe5e150

Камъните в жлъчния мехур могат да доведат до сгъстяване на течността в жлъчката, което да даде началото на бактериална инфекция. Ако не се излекува навреме, то може да се разпространи и в други области и да предизвика дразнене на съседни органи, като диафрагмата и червата. В някои редки случаи инфекцията може да доведе до некроза на тъканите и жлъчният мехур да се спука.

Лечение на затлъстяване и диабет тип 2

dicker vater 1024x719 1

Затлъстяването е заболяване, което засяга все по-голяма част от населението. Макар много от нас да го подминават и да не придават голяма важност на това как се отразява на зравето им, затлъстяването може и ще доведе до редица здравословни проблеми и болести, които ще ви измъчват до края на живота.

Безкръвно премахване на хемороиди, перианална фистула и киста на опашката

DSCF5225

Ултразвуковото лигиране на хемороидални артерии е нов, минимално инвазивен подход за премахване на хемороиди, който не налага обща анестезия. Подходът избягва много от проблемите, свързани с алтернативните методи, като например необходимостта от рязане и дългия период на възстановяване.

Конвенционални хирургични операции

DSCF3112

Макар лапароскопската хирургия да е модерното решение, тя не винаги е приложима. Има случаи, когато е нужно да се извърши конвенционална операция. Д-р Тушев извършва конвенционални операции при всички заболявания на коремната стена и на органите в коремната кухина.