Преглед и консултация

MG_8043

Преглед в болница „Вита“ 

  • Херния на предната коремна стена
  • Хиатална херния и рефлукс
  • Заболявания на жлъчния мехур
  • Заболявания на стомаха
  • Заболявания на дебелото черво
  • Пациeнти с болестно затлъстяване и диабет тип 2
  • Хемороиди, фистули и фисури на ануса
  • Киста на опашката
  • Контрол на теглото

Безкръвни операции при всички видове хернии

DSCF3140

Херния се получава, когато на коремната стена се образува слаба зона, която се разкъсва. Вътрешният слой на коремната стена бива избутан навън и това може да доведе до излизането на част от органи от коремната кухина навън.

Диагностична лапароскопия

DSCF3121

Лапароскопът е телескоп, създаден за медицинска употреба, свързан към светлина с висок интензитет и монитор с висока резолюция. Хирургът може да огледа коремната ви кухина, като постави куха тръбичка и през нея прокара лапароскопа. Именно по този начин лекарят може да огледа внимателно коремната ви кухина и да открие евентуалния проблем.

Безкръвна хирургия при болести на дебелото черво

DSCF3129

Дебелото черво е важна част от човешкия организам, която за жалост страда от редица заболявания, някои от които могат да направят дори най-простите действия болезни и неприятни, дори непосилни. Ако не се обърне внимание навреме и не се оперират тези заболявания, може да се усложнят и да станат много по-опасни и трудни за лечение.

Безкръвно лечение при болести на стомаха

DSCF3058

Стомахът е орган, познат на всички, и правилната му работа е много важна част от нашето здраве. Както много други органи, стомахът може да развие различни тумори, както и рак, който ако не се оперира на време, може да има трагичен край.

Безкръвни операции при болести на жлъчния мехур

DSCF3069_7b8f37dff5a9855feeaa84397fe5e150

Камъните в жлъчния мехур могат да доведат до сгъстяване на течността в жлъчката, което да даде началото на бактериална инфекция. Ако не се излекува навреме, то може да се разпространи и в други области и да предизвика дразнене на съседни органи, като диафрагмата и червата. В някои редки случаи инфекцията може да доведе до некроза на тъканите и жлъчният мехур да се спука.

Лечение на затлъстяване и диабет тип 2

dicker-vater-1024x719

Затлъстяването е заболяване, което засяга все по-голяма част от населението. Макар много от нас да го подминават и да не придават голяма важност на това как се отразява на зравето им, затлъстяването може и ще доведе до редица здравословни проблеми и болести, които ще ви измъчват до края на живота.

Безкръвно премахване на хемороиди, перианална фистула и киста на опашката

DSCF5225

Ултразвуковото лигиране на хемороидални артерии е нов, минимално инвазивен подход за премахване на хемороиди, който не налага обща анестезия. Подходът избягва много от проблемите, свързани с алтернативните методи, като например необходимостта от рязане и дългия период на възстановяване.

Конвенционални хирургични операции

DSCF3112

Макар лапароскопската хирургия да е модерното решение, тя не винаги е приложима. Има случаи, когато е нужно да се извърши конвенционална операция. Д-р Тушев извършва конвенционални операции при всички заболявания на коремната стена и на органите в коремната кухина.