Адрес: МЦ Ориндж – ул. „109-та“ 19, 1343 ж.к. Люлин 1, София

Телефон: 0700 14 150

Е-мейл: rosentushev@gmail.com

От какви болести на стомаха може да ви излекува Д-р Тушев?

 

При мен може да се излекувате от:

Перфорирала язва на стомаха и дванадесетопръстника

Тумори на стомаха

Рак на стомаха

 

Какво може да се случи, ако не взема мерки?

Стомахът е орган, познат на всички, и правилната му работа е много важна част от нашето здраве. Както много други органи, стомахът може да развие различни тумори, както и рак, който ако не се оперира на време, може да има трагичен край.

 

Защо лапароскопска операция?

Лапароскопската операция или т.н. “безкръвна операция” става популярна, заради по-малката болезненост, по-бързото възстановяване и по-малкия шанс за усложнения. Освен това, тъй като манипулацията се извършва с помощта на камера, има възможност да се огледа по-обширно засегнатото място и евентуално да се открият други, скрити проблеми.

 

Какво е усещането при подобна операция?

Операцията се извършва под пълна упойка, в зависимост от здравословното ви състояние, и няма да усетите никаква болка.

Какво следва след операцията?

В зависимост от вашето състояние, може да бъдете изписани след няколко дни и да се върнете към ежедневните си задължения в рамките на 2-3 седмици. Следоперативната болка е много по-малка, отколкото при традиционните методи, а единствените следи, които ще останат по вашето тяло, са няколко съвсем малки белега.

Ако осъзнавате, че вашето здраве е най-важно, или ако имате каквито и да било въпроси и притеснения, изпратете запитване или се обадете веднага на посочения телефон, не отлагайте!

Tel.: (02) 965 5711

E-mail: rosentushev@gmail.com

Вижте къде да ме намерите

Още по темата