Адрес: МЦ Ориндж – ул. „109-та“ 19, 1343 ж.к. Люлин 1, София

Телефон: 0700 14 150

Е-мейл: rosentushev@gmail.com

От какви болести на дебелото черво може да ви излекува Д-р Тушев?

При мен може да се излекувате от:

Остър апендицит

Дивертикули на дебелото черво

Рак на дебелото и правото черво

 

Какво може да се случи, ако не взема мерки?

Дебелото черво е важна част от човешкия организам, която за жалост страда от редица заболявания, някои от които могат да направят дори най-простите действия болезни и неприятни, дори непосилни. Ако не се обърне внимание навреме и не се оперират тези заболявания, може да се усложнят и да станат много по-опасни и трудни за лечение.

 

Защо лапароскопска операция?

Лапароскопската операция или т.н. “безкръвна операция” стана популярна, поради по-малката следоперативна болка, по-бързото възстановяване и по-малкия шанс за усложнения. Освен това, тъй като манипулацията се извършва с помощта на камера, има възможност да се огледа по-обстойно засегнатото място и евентуално да се открият други, скрити проблеми.

Традиционните методи за операция на дебелото черво са много травматични и са свързани с дълъг период на възстановяване, което води до промяна в начина на живот на пациента и налагането на много ограничения, свързани с физическото натоварване. Лапароскопската операция също така предразполага към по-бързо възвръщане на нормалната чревна функция.

Какво е усещането при подобна операция?

Операцията се извършва под обща упойка и няма да усетите никаква болка.

 

Какво следва след операцията?

В зависимост от вашето състояние, може да бъдете изписани след няколко дни и да се върнете към ежедневните си задължения в рамките на 2-3 седмици. Следоперативната болка е много по-малка, отколкото при традиционните методи, а единствените следи, които ще останат по вашето тяло, са няколко съвсем малки белега.

Ако осъзнавате, че вашето здраве е най-важно, или ако имате каквито и да било въпроси и притеснения, изпратете запитване или се обадете веднага на посочения телефон, не отлагайте!

Tel.: (02) 965 5711

E-mail: rosentushev@gmail.com

Вижте къде да ме намерите

Още по темата